Neočekivani posjetitelj upao u kadar u live prijenosu

Novinarku Courtney Kube je u studiju, u prijenosu uživo na MSNBC-u, omeo neočekivani gost – njezino četverogodišnje dijete. Video je postao viralni hit, a ljudi su oduševljeni “iznenadnim dolaskom simpatičnog uljeza”, kako ga je opisao jedan korisnik Twittera.

Kube, koja za NBC pokriva vijesti o nacionalnoj sigurnosti, izvještavala je o turskoj invaziji na Siriju, kada je u kadar “upao” njezin nasmijani sin. Kube je, unatoč iznenađenju, nastavila izvještavati, udaljivši ga od kamera.

“Oprostite, moja djeca su ovdje…na prijenosu uživo”, rekla je kratko, a tada je kadar prekinut prikazom karte Bliskog istoka. Kad se kamera “vratila” na Kube, djeteta više nije bilo, a ona je nastavila neometano izvještavati.

Zbog prijelomnih vijesti nije ih mogla ostaviti u vrtiću

Prema NBC-u, maleni uljez i njegov brat blizanac bili su tog jutra u studiju jer ih Kube nije mogla ostaviti u vrtiću za predškolce. “Prijelomne vijesti iz Sirije nisu se poklapale s radnim vremenom vrtića”, rekla je Kube. Stoga je povela dječake sa sobom na posao.

Povezano: Profesorica održala predavanje s bebom na leđima

Međutim, dijete u prijenosu uživo nije nešto sasvim novo. Ovaj incident podsjeća na jedan segment BBC-jevog javljanja uživo u kojemu je gost prekinut na isti način. Naime, profesor Robert E. Kelly objašnjavao je smjenu predsjednika Južne Koreje kad je njegova kći ušla u njegov ured, a slijedilo ju je drugo dijete, a zatim i majka koja ih je izvela van iz ureda.

“Incident” se svidio gledateljima

Gledatelji ovaj incident nisu doživjeli kao propust, naprotiv, počeli su hvaliti MSNBC i Kube za emitiranje trenutka koji se može dogoditi i s kojim se mogu poistovjetiti svi zaposleni roditelji. Videozapis je na Twitteru prikupio gotovo 60,000 lajkova.

Mnogi su pohvalili su novinarku zbog načina na koji je izašla na kraj s nepredvidivom situacijom. “Ovo je bio najbolji dio programa do sada. Iako je bila vidljivo iznenađena, način na koji je pogledala dijete bio je prekrasan – s velikim osmijehom i puno ljubavi ”, samo je jedan od brojnih komentara. “To je mama koja ima posložene prioritete.”

Povezano: Allyson Felix oborila rekord Usaina Bolta 10 mjeseci nakon poroda

Drugi pak hvale MSNBC što su prihvatili ovaj trenutak i iskoristili ga kako bi na društvenim medijima podržali nju i ostale majke u redakciji. “Mislim da je fantastično što joj je dozvoljeno povestu djecu sa sobom na posao. Bravo za MSNBC”, pohvalio ih je jedan korisnik. Izgleda da se svi slažu oko jednog – lijepo je, među brojnim isceniranim sadržajima, i negativnim vijestima ponekad vidjeti i trenutak iz stvarnog, svakodnevnog života.

Foto: Instagram

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

početak jeseni savjeti

Teško vam pada početak jeseni? Niste jedini. Evo kako izdržati kraj...

Ako osjećate psihološki pad na kraju ljeta, niste jedini. Za mnoge ljude ljeto ima nostalgičnu i emocionalnu težinu, govore psiholozi. “Kad...
- Advertisment -