Članovi UGP-a, ostvarite popuste na poslovne poklone!

U potrazi ste za personaliziranim poklonima koje ćete darovati svojim poslovnim partnerima? Stigli ste na pravo mjesto! Članovi ZGP-a i UGP-a sada mogu ostvariti značajne popuste na poslovne poklone od pet do 15%!

Kako to funkcionira? Vrlo jednostavno! UGP platforma povezuje poduzetnike i omogućuje im zajedničku kupovinu poslovnih poklona putem Zadruge. Ovaj pristup omogućuje vam pristup posebnim popustima koje ne bi mogli ostvariti kao pojedinac. Uštedjet ćete vrijeme i novac dok birate savršene darove za svoje poslovne partnere.

Svaka kupnja ugovorena putem naše platforme automatski doprinosi radu udruge Glas poduzetnika, koja se bori za interese i potrebe poduzetnika u zajednici. Vašim sudjelovanjem doprinosite jačanju poduzetničke zajednice i pomažete ostvarivanju njihovih ciljeva.

SIREVI GLIGORA

Gligora gastro poklon paketi posebno su osmišljeni za ljubitelje fine hrane i gastronomije. Sastavljeni s posebnom pažnjom, ovi paketi sadrže najbolje delicije poput sireva, vina, namaza, ulja i suhomesnatih proizvoda.

MEĐIMURSKI LEPI DEČKI

Ovi poklon paketi pivovare Međimurski lepi dečki sadrže raznovrsna piva koja će razveseliti svako nepce. Osim vrhunskih pivskih delicija, u paketima ćete pronaći i druge tradicionalne proizvode kao što su kobasice, sirevi i bučine sjemenke.  

PRALINE BOLERO

S čokoladnim poklonom ne možete pogriješiti, zato vas pozivamo da ove godine zasladite svoju poslovnu suradnju.  Bez obzira na to jeste li u potrazi za osobnim ili poslovnim poklonom, čokolaterija Bolero ima široku paletu proizvoda koja će zadovoljiti sve ukuse. 


Pročitajte više: ‘Izražavanje kroz umjetnost daje posebnu vrstu zadovoljstva i slobode’


SELECTBOX/SUPERCARD

Poklon paketi Select Box s poklon bonom nude jedinstveni poklon u kojem osoba kojoj je namijenjen paket može odabrati između više od 2200 različitih doživljaja s područja Hrvatske, Slovenije i Srbije.

AMBIENT PARK

Ambijent park d.o.o. je tvrtka koja se ponosi proizvodnjom izvanrednih kozjih sirnih proizvoda, uključujući svježe, polu-tvrde i tvrde sireve, a tu su i ukusni likeri kao i kvalitetni suhomesnati proizvodi

RECOM

Personalizirajte poklon i otisnite logo svoje tvrtke na rokovnik, šalicu i druge razne Recom proizvode koji će zasigurno dobro poslužiti svakom uredu, ali i podsjetiti vašeg poslovnog partnera na Vas. 

GREEN LIVING DESIGN

Boravak u blizini biljaka, bilo kod kuće ili na poslu, dokazano djeluje smirujuće. Poklonite svom poslovnom partneru Green Living Design stabilizirane biljke i učinite svaki prostor ljepšim i ugodnijim za boravak.


Pročitajte više: Četiri odlična razloga za darivanje zaposlenika


VINARIJA TRAPAN

Želite li darovati kvalitetu, užitak i hedonizam, vina vinarije Trapan su pravi izbor za vas i vašeg partnera. Njihova raskošna aroma i savršen okus oduševit će i najzahtjevnije ljubitelje vina.

VINARIJA ŠTAMPAR

Poklonite svom poslovnom partneru vrhunska bijela vina Štampar koje odlikuje jedinstvena svježina, izuzetna aromatika i sortna čistoća. 

MILA CANDLES

Mila svijeće su ručno rađene i napravljene od 100% prirodnog sojinog voska s visokokvalitetnim mirisnim uljima. Poklonite sebi ili svom poslovnom partneru nezaboravan miris koji će ispuniti cijelu prostoriju. 

ZADRUŽNA PIVOVARA BRLOG

Darujte svoje poslovne partnere i klijente ovim jedinstvenim craft pivima pivovare Brlog koja pričaju priču o stručnosti, inovaciji, zabavi i zajedničkom trudu. 


Pročitajte više: Kako odabrati poklone za poslovne partnere koji će ih oduševiti?


KREDENCA

Istražite posebnu liniju inovativnog koncepta autohtonih poklon paketa Kredenca koji će zahvaljujući prepoznatljivom okusu oduševiti partnere, klijente i zaposlenike ili zaokružiti dobru suradnju. 

DANITEX VREĆICE

Predstavljamo vam jedinstvenu kolekciju platnenih vrećica Danitex koje će razvedriti svako poslovno partnerstvo! Svaka vrećica je rezultat ručne izrade od ekološki prihvatljivih materijala koju ujedno možete personalizirati i otisnuti logo svoje firme.

TRAVERSA

Traversa je sinonim za originalnost i estetiku, a vaš poslovni partner sigurno neće ostati ravnodušan prema ovim malim umjetničkim djelima. Za velike količine Traversa nudi personalizaciju proizvoda prema vašim željama.

KUKI – domaći keksi

Kuki keksi su domaći keksići izrađeni po jedinstvenoj recepturi. Svojim mirisom i okusom bude sjećanja na maminu i bakinu mirisnu kuhinju, stoga su omiljen slatki zalogaj i djeci i odraslima. 

HOUSE OF SPIRITS

Dobrodošli u svijet izvrsnosti i inovacije destilerije “House of Spirits”, gdje se iskustvo, znanje i suvremeni pristup spajaju u stvaranju vrhunskih, jedinstvenih okusa koji oduševljavaju sva osjetila.

ETO

ETO dizajnerski kolektiv za Vas je osmislio različite kolekcije proizvoda od kojih svaka odražava individualni pristup dizajnera. Unesite stil i radost u Vaše i okruženje Vaših poslovnih partnera!

BIZmakers

BIZmaker proizvodi nisu samo korisni predmeti, već mala čuda 3D printanja s osobnim dodirom koji pokazuje koliko vam je stalo do ljudi kojima ih poklanjate. 


Pročitajte više: Pokloni za rođendan – Uveselite najbolju prijateljicu


Uchka kozmetika

Uchka kozmetika jedini je hrvatski brend luksuzne prirodne kozmetike koji svoje proizvode bazira na posebnoj metodi wildpickinga samoniklog ljekovitog mediteranskog bilja. 

Elise tekstil

Iza branda Elise stoje kvalitetni, ručno izrađeni tekstilni proizvodi koji spajaju eleganciju, funkcionalnost i jedinstveni dizajn, stvarajući poklone koji će razveseliti vaše poslovne partnere, klijente ili zaposlenike.

APERTUS

Odlučite li se za neki elektronski gadget, personalizirane poklone u posebnim pakiranjima, ručnike za plažu, dekice za zimu, kišobrane za kišu, sjenila za sunce, šalice, termosice, boce, vinski ili gastro pribor, možete biti sigurni da ćete to pronaći u Apertusu. 

PRUNA

Destilerija PRUNA želi prenijeti tajnu koje čuva njihovo voće i njihove rakije. Korištenjem suvremenih tehnologija u cijelom procesu proizvodnje, zajedno sa znanjem koje se prenosilo s generacije na generaciju, dosljednim inzistiranjem na kvaliteti, proizvode voće, rakiju i vino koji svojom kvalitetom zadovoljavaju i najzahtjevnije potrošače.


Pročitajte više: Zimska čarolija u bočici: 6 parfema za sve tople trenutke


PoVUcizakulturu

HAI! – Hrvatske autentične igračke je projekt nastao u suradnji Studija dizajna sa Udrugom Povucizakulturu s ciljem koncipiranja i dizajna didaktičkih igračaka koje potiču interaktivno iskustvo igre, a inspirirane su hrvatskom baštinom. 

VOLIM LJUTO

Predstavljamo vam proizvode brenda Volim Ljuto – pravo remek-djelo za ljubitelje ljutine i vrhunske kvalitete. Želite li pokloniti nezaboravan doživljaj okusa i vrhunsku kvalitetu, ovi brandirani umaci i personalizirani poklon paketi su pravi izbor za vas i vaše poslovne partnere. 

BOGOWSKI GIN

Gin Bogowski vole hedonisti, gurmani i tragači za doživljajima. On im svojim imenom obećava užitak i vrhunsku kvalitetu, što potvrđuje i srebro iz Londona s natjecanja London Spirits Competition, kao i etiketa boce koja se pronašla u finalnom krugu Zagreb Design Weeka.

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

žene mentorice

Dokazano je: žene su bolji mentori. Ove žene to potvrđuju

Jeste li znali da žene mentorice poboljšavaju produktivnost? Harvard Business School proveo je istraživanje koje je pokazalo da žene mentorice poboljšavaju...
- Advertisment -