Institut za umjetnu inteligenciju: do 15% popusta za WiA članice

Ovako stvari stoje. Svi smo čuli nešto o tom AI-ju, stalno se razvija. ide brže, bolje, naprednije, i onda? prepadnemo se kompliciranih riječi i dođemo do zaključka: “ma nije to za mene”. Institut za umjetnu inteligenciju će ti dokazati drugačije. Da, za tebe je. I da, ako treba, učimo od tipke za paljenje kompa do svakodnevnog korištenja AI alata. Izraz “ne znam” pokreće velike stvari kada iza njega stoji volja za učenjem. Predznanje? nije potrebno, dobit ćeš ga. Imaš već? Nadogradit ćeš ga.

Ovo su posebne pogodnosti koje Institut za UI nudi članicama WiA mreže:

Individualne edukacije

  • popust od 10% na individualne edukacije (uživo ili online) u ove edukacije je uključena personalizacija programa (za svaku struku/industriju se radi prilagodba) i traje 10 sati, raspoređeno u 5 termina
  • inače, puna cijena za individualnu edukaciju uživo: 750 eura – no, za WiA ide popust 10% pa je cijena 675 eura (trajanje edukacije 10 sati)
  • inače, puna cijena za individualnu online edukaciju: 500 eura – za WiA ide popust 10% pa je cijena 450 eura (trajanje edukacije 10 sati)

Edukacije za firme

  • popust od 15% za firme čija je vlasnica WiA članica za edukacije uživo (po grupi – broj polaznika nije ograničen, ali svi moraju biti zaposlenici firme) – trajanje 40 sati (distribucija sati po dogovoru)
  • inače, puna cijena je 3.000 eura, za vlasnice WiA ide popust od 15% pa je cijena 2.550 eura
  • online edukacija nije primjenjiva, isključivo uživo
  • popust od 5% za firme u kojoj je zaposlena WiA članica i nije u vlasničkoj strutkuri poslovnog subjekta za edukacije uživo (po grupi – broj polaznika nije ograničen) – trajanje 40 sati (distribucija sati po dogovoru)
  • puna cijena je 3.000 eura, a s popustom od 5% koji donosi WiA članica, iznos je 2.850 eura

Heterogena edukacija za članice Women In Adria zajednice – ChatGPT – općenita primjena

  • posebno skrojena radionica za WiA članice za primjenu ChatGPT-ja (ukupno trajanje 2 sata online – radi se općenita primjena za najčešće primjene)
  • 5 korisnica online po grupi ako je riječ o online edukaciji (30 eura po osobi)
  • 10 korisnica uzivo po grupi ako je rijec o edukaciji uzivo (45 eura po osobi)
  • datumi održavanja za posebno skrojene edukacije se bira kroz WiA WhatsApp grupu “Općenite teme” ili neki drugi kanal. Uvjet: sva mjesta se moraju popuniti za održavanje ove edukacije

*PDV se ne obračunava po članku 90., stavku 2. Zakona o PDV-u

**svi termini se održavaju po vremenu i danima odabranih od strane klijentica (svih 7 dana u tjednu na raspolaganju, također se bira i vrijeme – bilo koje doba dana – vjerujem da postoje i one koje rade po američkom vremenu.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

sterilizacija mačaka

Zašto je važno kastrirati ili sterilizirati vaše mace

Životinje se ne kastriraju, odnosno steriliziraju samo zbog sprečavanja razmnožavanja, već se time sprečavaju i kontaktno prenosive zarazne bolesti kao što...
- Advertisment -