Otvoren Pullman Zagreb: premium brend stigao u Hrvatsku i stvorio hotelsku oazu

Zagreb je dobio novi premium hotelski brend – otvoren je hotel Pullman Zagreb. Novi hotel nudi 193 moderne sobe, apartmane, sofisticirani restoran i razigran lobby bar. Uz najnoviju tehnologiju u sobama, gostima su na raspolaganju i brojne premium pogodnosti, uključujući wellness prostor s dvije saune i modernim fitness centrom. U konferencijskim dvoranama kapaciteta do 150 gostiju, oživjet će inovativni poslovni i dinamični društveni događaji, a moderan restoran Tanto u glavni grad donosi okuse Mediterana. Ova urbana oaza nudi jelovnik temeljen na svježim namirnicama u zabavnoj, opuštenoj atmosferi u kojoj možete uživati od jutra do večeri.

hotel Pullman Zagreb

hotel Pullman Zagreb

Hotel Pullman Zagreb postat će ključni dio ovog područja

Hotelom se upravlja u suradnji s MPPD-om, brzorastućom tvrtkom fokusiranom na razvoj i upravljanje hotelima u jugoistočnoj Europi. 

„MPPD ima ambicioznu strategiju do 2029. proširiti portfelj na više od 2500 hotelskih soba. Naš multidisciplinarni tim s višegodišnjim iskustvom u razvoju, hotelijerstvu i financijama, pozicionira tvrtku kao ključnog igrača u regiji. Otvaranje Pullmana Zagreb potvrđuje ovu strategiju i naše opredjeljenje prema unaprjeđenju hotelske ponude u ovom dijelu Europe, pružanjem visokih standarda i iskustva gostima kroz međunarodno priznati brend poput Pullmana”, komentirao je Janko Vrgoč, partner u MPPD-u

„S vrhunskim smještajem i prostorima osmišljenim za poticanje društvenih interakcija, Pullman Zagreb postat će ključni dio ovog uspješnog poslovnog zagrebačkog područja. Novi hotel podići će standarde u lokalnom hotelijerskom sektoru, a raduje nas što smo imali priliku surađivati s MPPD-om, partnerom koji isto razmišlja i s kojim smo prvi put u Hrvatskoj lansirali ovaj brend“, dodao je Jean Wendling, potpredsjednik operacija za istočnu Europu u Accoru.

hotel Pullman Zagreb

hotel Pullman Zagreb

Pročitajte više: Otvara se prvi Pullman u Hrvatskoj u zagrebačkoj poslovnoj zoni


Ravnoteža između posla, života, razonode, well-beinga i društvene povezanosti

Osnovan 1867., Pullman je kreiran kako bi preoblikovao putovanja pronalazeći ravnotežu između posla, života, razonode, well-beinga i društvene povezanosti. Danas je Pullman Hotels & Resorts vodeći svjetski održivi premium brend s ponudom fleksibilnih i inovativnih dvorana za sastanke, događanja i poslovanje, koji uspješno spaja produktivne radne prostore s onim dinamičnima za druženje. Portfelj brenda obuhvaća više od 155 adresa u četrdesetak zemalja širom svijeta, uključujući Brazil, Kinu, Francusku, Njemačku, Crnu Goru, Veliku Britaniju, Sjedinjene Američke Države, Filipine, Vijetnam, a od sada i Hrvatsku. 

City Island Zagreb smješten je u Buzinu, poslovnom središtu Novog Zagreba, u kojem su sjedišta hrvatskih i međunarodnih korporacija. Zbog izvrsne prometne povezanosti gosti mogu lako stići do povijesnog središta grada i njegovih brojnih atrakcija, a Zračna luka udaljena je samo 12 minuta vožnje. Pullman Zagreb smješten je u blizini brojnih poslovnih i zabavnih sadržaja kao što su trgovački centar Supernova, Zagrebački velesajam i Arena Zagreb.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Stavite ovaj začin na radijator, iznenadit ćete se njegovim djelovanjem

Svi želimo da naš dom lijepo miriše, ali za to ne morate kupovati skupe osvježivače zraka. Rješenje za uklanjanje neugodnih mirisa...
- Advertisment -