Bulj najavio kandidaturu i 5 referenduma: želi zabraniti “rodne ideologije”

Mostov Miro Bulj u Saboru je danas objavio svoju kandidaturu za predsjednika države. Odmah najavio pet referenduma, a između ostalog i “zabranu rodne ideologije u školama i vrtićima”.

‘Nisam najidealniji kandidat’

“Objavljujem da ću se kandidirati za predsjednika RH, kao narodni kandidat”, poručio je Bulj danas u Saboru pa nastavio: “Nitko mi ništa u politici nije poklonio, za sve sam se izborio sam. Bio sam uz Hrvatsku kad je trebalo biti, u vrijeme Domovinskog rata kad sam imao 19 godina. Nisam bio ni u Bruxellesu niti sam ruski niti američki igrač, ja sam, narode, samo vaš”, dodao je Bulj, prenosi N1.

Istaknuo je zatim da nije najidealniji kandidat.


Pročitajte više: Tko je Aurora Weiss, Dodikova savjetnica u utrci za Pantovčak?


Apsurdni referendumi

“Naravno da nisam, ali nisam ni loš premijer ni loš ministar Ive Sanadera. Ako vas budu pitali za djela, dođite u Sinj”, naglasio je sinjski gradonačelnik. Najavio je čak 5 referenduma.

“Imat ću 5 referenduma: slanje vojske na granicu, a nikako na tuđa ratišta – neka premijer i predsjednik uzmu pušku i idu tamo. Zaustavit ćemo porez na nekretnine i pljačku građana. Raspisat ćemo referendum o porijeklu imovine. Treći, zabranit ćemo javno financiranje svih medija i organizacija koje ne poštuju deklaraciju o Domovinskom ratu, dosta nam je više srpskoga sveta. Četvrti, ograničit ćemo mandat manjinskim zastupnicima. Peti će izazvati buru u javnost, nametanje rodne ideologije i zato nam je taj referendum važan – zabrana rodne ideologije u školama i vrtićima”, najavio je Bulj.

Foto: N1 screenshot

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -