Ovo su poznati Hrvati s najviše brakova. Neki nisu prestali vjerovati u ljubav ni nakon trećeg kraha

Nekoliko slavnih Hrvata nije prestalo vjerovati u ljubav ni nakon trećeg propalog braka. Poznate osobe iz javnog života često privlače pozornost svojim privatnim životima, a jedan od najzanimljivijih aspekata su njihove ljubavne priče i brakovi. Nekoliko poznatih osoba u hrvatskom javnom prostoru ističe se po tome što su se vjenčavali više puta, a među njima su Boris Novković (56), Frano Lasić (69), Žuži Jelinek i Miro Ungar (87), piše Net.hr.

Boris Novković

Popularni pjevač imao je četiri braka. Njegova prva supruga bila je glumica Bojana Gregorić Vejzović, s kojom je podosta mlad ušao u brak, a njihov odnos trajao je pet godina. Drugi put vjenčao se s novinarkom Lucijom Matić, s kojom ima dva sina, Nou i Bona.

Treći brak bio je s Ines Katić, ali su se razveli vrlo brzo, nakon svega tri mjeseca. Novković je tada putem društvenih mreža izrazio svoje uvjerenje da ljubav uvijek zaslužuje novu šansu. Četvrti brak sklopio je s manekenkom Iris Volf, koja je 25 godina mlađa od njega. Iako su se vjenčali 2019. godine i dobili dvoje djece, Novković je potvrdio da već četiri godine nisu zajedno.

Frano Lasić

Poznat po svom šarmu, Frano je također bio u četiri braka. Trenutno je u braku s umjetnicom Milenom Matić, koja je od njega mlađa 30 godina, a zajedno imaju sina Nikolasa.

Njegov prvi brak bio je s Majom Nikšić, s kojom ima sina Janka. Nakon toga, kratko je bio u braku s Beograđankom Ljiljanom, dok je iz trećeg braka sa Živom Stupnik dobio dvoje djece, Linu i Luku.


Pročitajte više: Postoji li dobar razvod? Za dobrobit djece – mora


Žuži Jelinek

Pokojna modna dizajnerica i spisateljica, također je imala četiri braka. Sama je priznala da su dva braka bila iz ljubavi, a dva iz koristi. Njezin prvi suprug, Erich Jelinek, bio je njezina najveća ljubav, za kojeg je izjavila da žali što mu se nije vratila nakon što ju je prevario, dok je drugi brak s Frankom Lütyjem sklopila radi švicarskog državljanstva.

Treći brak bio je rezultat osvete ljubavniku, a posljednji, s Miloradom Ronkulinom, bio je iz ljubavi jer ju je, kako je i sama rekla, podsjećao na prvog muža.

Miro Ungar

Vremešni pjevač, također je prošao kroz četiri braka. Njegova prva supruga bila je slavna pjevačica Tereza Kesovija, s kojom ima sina Alana. Nakon toga, bio je u braku s Danijelom Diulgerovom, s kojom ima kćer Lanu i sina Danijela.

Treći brak bio je s pravnicom Aleksandrom Micelli, dok je četvrti put stao pred oltar sa Sarom, koja je 42 godine mlađa od njega, i s kojom je još uvijek u braku. Saru je prvi put upoznao kad je ona imala 21 godinu, a on 63.

Foto: Screenshot Facebook Boris Novković, Miro Ungar / Wikimedia Commons

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -