‘Najljepša žena na svijetu’ bez dlake na jeziku objasnila zašto više ne snima filmove

Training Day, 2 Fast 2 Furious, Hitch, We Own the Night, Ghost Rider samo su neki od projekata u kojima se pokazala Eva Mendes prije nego je napustila Hollywood kako bi se mogla posvetiti svojoj djeci koju ima s Ryanom Goslingom. Kao što znamo, Mendes i Gosling imaju dvije kćeri, 10-godišnju Esmeraldu Amadu i 8-godišnju Amadu Lee, piše Jutarnji.

Imala je želju raditi s Goslingom

Sada je Mendes otkrila da bi se vratila u Hollywood samo ako bi bilo dobrih uloga, ali i da je otišla iz Hollywooda kada je osjetila pravi trenutak za to.

“Otišla sam u vrijeme kada sam radila s Ryanom Goslingom, koji je najbolji. Imala sam veliku želju u svojoj karijeri raditi s njim. Ono što smo zajedno stvorili nagnalo me da pomislim: ‘Ovo je dobar trenutak da jednostavno odem‘”, prenosi New York Post da je kazala Mendes, koja je posljednju glumačku ulogu ostvarila 2014. u filmu “Lost River”.


Pročitajte više: Ryan Gosling oduševio svojim govorom na dodjeli Zlatnih globusa


Najvažnija uloga – majčinska

Majčinska uloga činila joj se važnija od onih na ekranima, ali iako je bila posvećena djeci nastavila je svoju karijeru razvijati u drugom smjeru. Tako je postala kreativna direktorica kozmetički brend CIRCA Beauty, a sada je izbacila i svoju slikovnicu “Desi, Mami, and the Never-Ending Worries”.

Mendes je također odala priznanje Goslingu jer joj je dopustio da ostane kod kuće s djecom dok on nastavlja glumačku karijeru.

“Tako sam sretna bila što sam mogla imati ovo vrijeme sa svojom djecom – i dalje sam radila, samo nisam glumila… Bilo je kao, u redu, on će raditi i ja ću raditi, samo ću raditi ovdje”, objasnila je.

Foto: Canva / Wikimedia Commons

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

rast plaća 2025

Od 1. siječnja opet rastu plaće. Kome najviše?

U sklopu novog kruga porezne reforme Vlada planira dodatno rasteretiti plaće. Prema zasad neslužbenim informacijama, u igri su tri promjene vezane...
- Advertisment -