Imate planove za vikend? Evo kakvo nas vrijeme očekuje

U petak promjenjivo i svježije, prijepodne povremena mjestimična kiša i grmljavina, lokalno i nevrijeme, te jugo i bura, ali – za vikend prolazno stabilnije.

Još danas u popodnevnim satima izgledni su lokalni pljuskovi s grmljavinom, moguće i izraženiji. Vjetar većinom slab, a najviša temperatura od 28 do 31 °C. Poslijepodne sunčanije, no još ne posve stabilno, pa su mogući mjestimični pljuskovi.

Vikend će u unutrašnjosti početi uz sunčano vrijeme, ujutro s mjestimičnom maglom. U nedjelju novo jače naoblačenje, prema kraju dana kiša na koju treba računati u većinom oblačan i manje topao ponedjeljak. U subotu i na Jadranu obilje sunčanog vremena. Već u nedjelju porast naoblake i kiša popodne na sjevernom dijelu, a navečer i u noći te tijekom ponedjeljka i drugdje. Zapuhat će jugo, početkom tjedna i jako, uz pad temperature”, prognozirao je za HRT Krunoslav Mikec.

Foto: Canva

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

zeleni čaj ljekovitost

Što se dogodi u vašem tijelu kad pijete zeleni čaj?

Istraživanja pokazuju da bi zeleni čaj mogao biti jedan od najzdravijih napitaka koje možete piti. Stručnjaci su otkrili sve prednosti konzumacije...
- Advertisment -