WiA članice imaju do 40% popusta na De’Longhi i Nutribullet asortiman

Treba li vam novi aparat za kavu u kući ili možda u uredu? Ili pak nikako da kupite Nutribulletov blender pa da si pripremate smoothije za doručak? Dobra vijest – De’Longhi i Nutribullet pripremili su do 40% popusta ekskluzivno za WiA članice.

Nutribullet popusti

Nutribullet je brend kompaktnih, brzih blendera dizajniranih prvenstveno za pripremu smoothija, shakeova i drugih napitaka. Poznat je po svojoj praktičnosti i jednostavnosti upotrebe. Blenderi Nutribulleta mogu miješati voće, povrće, orašaste plodove i druge sastojke u glatke napitke, a zbog svoje snage, često se koriste za pripremu zdravih napitaka bogatih hranjivim tvarima. Modeli variraju po snazi i veličini, ali su svi osmišljeni kako bi omogućili jednostavno čišćenje i korištenje.

Women in Adria članice mogu nabaviti svoj Nutribullet blender po sniženim cijenama. Pripremili su od 24 pa do 37 posto popusta na proizvode.

  • Nutribullet® Pro EXCLUSIVE! može biti vaš za 88,90 EUR umjesto po redovnoj cijeni od 129,90 EUR.
  • Nutribullet® Pro 900 u redovnoj je prodaji 94,90 EUR, a WiA članice mogu ga kupiti po cijeni od 71,90 EUR.
  • Nutribullet® Original 600 u redovnoj je prodaji 69,90 EUR, a cijena za WiA članice je 48,90 EUR.

Snižene cijene odnose se i na nutribullet® Entsafter, nutribullet® Entsafter PRO, nutribullet® Smart Touch Blender Combo i još cijeli niz Nutribullet artikala.

Kako do popusta? Slobodno se javite na mail [email protected].

De’Longhi popusti

De’Longhi je talijanski brend koji je poznat po proizvodnji kućanskih aparata, posebno aparata za kavu, grijalica, klima uređaja i kuhinjskih uređaja. Osnovan je 1902. godine u Italiji i stekao je globalnu reputaciju zbog kvalitete, inovacija i dizajna svojih proizvoda. Jedan od njihovih najpoznatijih proizvoda su aparati za espresso kavu, kako za kućnu, tako i za profesionalnu upotrebu. De’Longhi aparati za kavu nude različite funkcije poput automatskog pjenjenja mlijeka, programiranja jačine kave i mljevenja zrna. Osim aparata za kavu, De’Longhi proizvodi uključuju pećnice, friteze, tostere, i druge kuhinjske aparate.

Women in Adria članice mogu nabaviti svoje De’Longhi aparate za kavu, tostere, štapne usisivače, čak i grijalice i električne pećnice za po sniženim cijenama. Naši partneri pripremili su do 40 posto popusta na proizvode.

  • Aparat za kavu PrimaDonna Elite umjesto po cijeni 1749,90 EUR WiA članice mogu kupiti za 1.055,90 EUR.
  • Aparat za kavu Magnifica Plus će Vas doći 668,90 EUR umjesto 769,90 EUR
  • Klasičnu fritezu možete dobiti po cijeni od 89,90 EUR umjesto 109,90 EUR
  • Bežični štapni usisavač Colombina Evo za WiA članice košta 216,90 EUR umjesto 299,90 EUR

Ovo je tek dio De’Longhi asortimana za koji vrijedi poseban WiA članski popust. Za više informacija i pristup popustima javite se na mail [email protected].

Foto: Instagram @nutribullethrvatska / Women in ADRia

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

zeleni čaj ljekovitost

Što se dogodi u vašem tijelu kad pijete zeleni čaj?

Istraživanja pokazuju da bi zeleni čaj mogao biti jedan od najzdravijih napitaka koje možete piti. Stručnjaci su otkrili sve prednosti konzumacije...
- Advertisment -