3, 2, 1… Nakon zasluženog odmora, vrijeme je za Back to work party!

Vrijeme je za novu sezonu Women in Adria evenata, ali prije nego krenemo s našim dobro poznatim konferencijama, red je da se podružimo. Zato 12. rujna u hotelu Movenpick organiziramo Back to work party. Nakon dugog i zasluženog ljetnog odmora, vrijeme je da se ponovno okupimo i s energijom započnemo novu radnu sezonu!

Pridružite nam se na našem Back to work partyju, gdje ćemo uz opuštenu atmosferu, dobru glazbu i sjajno društvo proslaviti povratak u poslovni ritam. Prijave su otvorene.

Modna revija kao inspiracija za povratak u ured

Ovaj događaj nije samo prilika za druženje, već i za obnovu starih i stvaranje novih kontakata te jačanje naše zajednice – najveće ženske poslovne mreže. Zajedno ćemo se podsjetiti zašto volimo ono što radimo i kako možemo zajedno postići još veće uspjehe.

Posebno iznenađenje večeri bit će modna revija, koju će nositi naše kolegice i prijateljice! Pripremili smo uzbudljiv prikaz najnovijih modnih trendova koji su istovremeno inspirativni i nosivi, idealni za povratak u uredski život.


Pročitajte više: Kako se nakon godišnjeg odmora vratiti u poslovnu rutinu?


Ukusna hrana i osvježavajuća pića

Očekuje vas večer puna iznenađenja, zabavnih igara i, naravno, ukusnih zalogaja i osvježavajućih pića. Ne propustite priliku da s osmijehom i entuzijazmom zakoračite u novu radnu sezonu.

Veselimo se dolasku! Prijave su otvorene.

Foto: Women in Adria

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -