Sandra Elkasević broncom potvrdila titulu najbolje diskašice svijeta

Hrvatska atletičarka Sandra Elkasević osvojila je brončanu medalju u bacanju diska na Olimpijskim igrama u Parizu s hicem od 67.51 metara. Za Elkasević je ovo treće olimpijsko odličje u karijeri, osvojila je zlato 2012. u Londonu i 2016. u Rio de Janeiru 2016.

‘Jednom kraljica, uvijek kraljica’

Elkasević je i na svojim četvrtim Igrama najbolji hitac izvela u trećoj seriji, pišu Sportske novosti. Tako je bilo i u trijumfalnim izvedbama u Londonu i Riju kao i u “nesretnom” Tokiju gdje je bila četvrta. I ne planira stati, već je najavila pohod na Los Angeles 2028.

“Otpisuju oni mene od 2016. godine. Ja u najboljim godinama, izgledam najmlađe na terenu, pa jeste vi ljudi normalni”, rekla je euforična Sandra za HRT.

Kraljica diska sinoć se i ‘okrunila’, a na Instagramu je podijelila svoju fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira s krunom na glasi pa poručila: “Djevojčice moja mala, još jednom si pokazala. Jednom kraljica, uvijek kraljica”.


Pročitajte više: Jeste li znali da je Donna Vekić i poduzetnica?


Najbolja diskašica svijeta

Kako je i sama Elkasević naglasila, iako je Valarie Allman jučer postala dvostruka olimpijska pobjednica, Sandra je i dalje najbolja diskašica na terenu jer osim što je dvostruka pobjednica sada ima i broncu.

Ovo je peta ovogodišnja olimpijska medalja za Hrvatsku u Parizu, nakon zlata džudašice Barbare Matić i braće Sinković u veslanju, srebra Donne Vekić u tenisu te bronce strijelca Mirana Maričića.

Foto: Instagram @discus70queen / Olympics.com

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

salo na trbuhu

Otkriven još jedan alarmantan rizik od previše sala na trbuhu –...

Imati više masnoće u području abdomena – gdje se nalaze organi poput jetara i gušterače - povezano je s bolovima u...
- Advertisment -