Poduzetnici, ne čekajte! Produljen je rok za prijavu na natječaj u održivom poslovanju

Mala i srednja poduzeća, zbog povećanog interesa sudionika prijave za SME EnterPRIZE nagradni natječaj u održivom poslovanju za MSP-ove produljene su do 31. kolovoza. SME EnterPRIZE usmjeren je na potporu tvrtkama kojima su prioritet održivost i inovacije. Ovo je vaš trenutak da zablistate i pokažete kako vaše poslovanje pozitivno utječe na zaštitu okoliša i očuvanje zajednica.

Tko se može prijaviti?

Nemojte čekati, pošaljite svoju prijavu danas i postanite dio pokreta koji zagovara održive poslovne prakse. Prijaviti se mogu klijenti @Generali Hrvatska kao i klijenti @Privredna banka Zagreb, članovi udruge @Glas poduzetnika, članovi @Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj, članovi @CCIC Camera di Commercio Italo Croata i članovi @Women in Adria.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da pokažete drugima svoje poslovanje i budete inspiracija drugim malim i srednjim poduzećima u usponu! Na linku saznajte kako postati ovogodišnji Heroj održivosti.


Pročitajte više: I Women in Adria članice mogu se prijaviti na SMEEnterprize Generali


Neka vas inspirira priča prošlogodišnjeg Heroja održivosti

U svijetu koji se suočava s izazovima očuvanja okoliša, socijalne isključenosti i ekonomske nejednakosti, posebno se ističe Socijalna zadruga Humana Nova. Zahvaljujući tome što već više od desetljeća predstavlja stup održivosti na nacionalnoj i međunarodnoj sceni, na prošlogodišnjem izdanju natječaja SME EnterPRIZE proglašena je Herojem održivosti i ukupnim pobjednikom.

Izradom visokokvalitetnih proizvoda od ekoloških i recikliranih tkanina ne samo da nudi ekološki prihvatljivije komade odjeće nego je i veliki pokretač promjena u društvu, služeći kao primjer svima za bolju i održiviju budućnost.

U Humani Novoj fokusirani su na tri ključna područja: gospodarenje tekstilnim otpadom, mogućnosti zapošljavanja marginaliziranih skupina i odgovorno korištenje dobiti. Više o Socijalnoj zadruzi Humana Nova možete doznati u priči o poslovanju poduzeća Humana Nova i na njihovoj web stranici.

Foto: SME EnterPRIZE

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

banana prije vježbanja

Zašto biste uvijek trebali pojesti bananu prije vježbanja?

Lagani obrok ili međuobrok prije vježbanja osigurava tijelu glukozu, koja je primarni izvor goriva za mišiće tijekom vježbanja. Ovo pomaže u poboljšanju energije...
- Advertisment -