Stiže nam nagla promjena vremena, evo gdje prijeti nevrijeme

Veći dio zemlje jutros se ističe vedrinom. Što se tiče vjetra, situacija je uglavnom mirna. U drugom dijelu četvrtka porast naoblake najprije na sjeverozapadu unutrašnjosti, a onda prema večeri i drugdje u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu, uz mogućnost kiše i pljuskova s grmljavinom, lokalno izraženijih. Pritom i vjetar može naglo pojačati. U Dalmaciji će se zadržati većinom suho i sunčano, piše N1.

Vikend nestabilan

Nestabilno će biti i tijekom petka, uz kišu i pljuskove s grmljavinom uglavnom na sjevernom Jadranu i u unutrašnjosti. Lokalno je moguće nevrijeme uz prolazno pojačan vjetar. Osvježit će.

Nestabilno će biti i za vikend, osobito tijekom subote kad će još česta biti pojava kiše i pljuskova s grmljavinom. Lokalno je moguće nevrijeme. Još malo svježije.


Pročitajte više: Kako unatoč paklenim vrućinama izgledati svježe?


Nema opasnosti od toplinskog vala

U nedjelju mirnije i stabilnije. Temperatura mora jutros je od 20 do 25 stupnjeva, piše DHMZ.

Kad je riječ o upozorenjima oko toplinskog vala, velika mogućnost izdana je za Split, dok je umjereno u Dubrovniku i Rijeci. Ostali gradovi su “u zelenom”.

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

banana prije vježbanja

Zašto biste uvijek trebali pojesti bananu prije vježbanja?

Lagani obrok ili međuobrok prije vježbanja osigurava tijelu glukozu, koja je primarni izvor goriva za mišiće tijekom vježbanja. Ovo pomaže u poboljšanju energije...
- Advertisment -