Juicefast od sad u fitness centrima, restoranima i – uredima!

Juicefast je inovativna tvrtka koja se ističe u proizvodnji i distribuciji zdravih sokova i obroka. Osnovan s misijom promicanja zdravijeg načina života, Juicefast je postao poznat po svojim prirodnim proizvodima koji ne sadrže aditive, konzervanse, ni dodane šećere. Proizvodi su kreirani u suradnji s nutricionistima kako bi se osigurala optimalna nutritivna vrijednost, čime se korisnicima omogućuje da uživaju u zdravim i ukusnim sokovima te obrocima koji podržavaju njihovo opće zdravlje i dobrobit.


Pročitajte više: Tijelo je potrebno čistiti i iznutra – evo jednostavnog načina


Gdje do Juicefast proizvoda?

Juicefast je počeo kao mali startup fokusiran na sokove za detoksikaciju, poboljšanje energije, probave i imuniteta, ali je brzo proširio svoj asortiman uključujući gotove, nutritivno izbalansirane obroke i veća pakiranja sokova prilagođena poslovnom sektoru. Uvođenjem B2B modela, Juicefast je uspio proširiti svoje tržište na restorane (Square one), hotele i kafiće, kao i na korporativne klijente (Rimac, Kaufland i Studenac), uspješno se pozicionirajući u B2B segmentu.

Marko i David Dravinec

Rezultati ovog poteza nadmašili su sva očekivanja. Rast B2B segmenta poslovanja bio je brz, a Juicefast je ponudio inovativna rješenja poput većih pakiranja soka od 5 litara i praktičnih bočica od 330 ml, što je idealno za ugostitelje.

Ovo im omogućuje da bez brige o količini i svježini voća u svojim objektima uvijek imaju ponudu zdravih cijeđenih sokova. Također, zdravi sokovi su se pokazali kao izvrstan dodatak ponudi u salonima za uljepšavanje (Manuela Picard), fitness centrima (Speedfit, Body & mind, F45, Fire body, Anatomska centrala) i wellness objektima.

Linija gotovih ‘gableca’

Juicefast je također uveo liniju gotovih obroka namijenjenih uredima i tvrtkama, dizajniranih za dinamičan životni stil. Svaki obrok sadržava esencijalne hranjive tvari i koristi HPP tehnologiju za produženje njihove svježine. Ovi obroci su gotovi za samo dvije minute, što omogućava zaposlenicima da uživaju u hranjivom obroku unatoč ograničenom vremenu za pauzu, a mogućnost ranijih narudžbi dodatno skraćuje vrijeme čekanja.

Suradnja s poslovnim partnerima raste jer sve više prepoznaju vrijednost Juicefast proizvoda u osiguranju zdravih i uravnoteženih obroka tijekom radnog dana. Ovo jasno pokazuje kako autentičnost i strast u poslovanju mogu generirati pozitivne odgovore na tržištu, motivirajući Juicefast da nastavi pružati iznimnu kvalitetu i uslugu.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

početak jeseni savjeti

Teško vam pada početak jeseni? Niste jedini. Evo kako izdržati kraj...

Ako osjećate psihološki pad na kraju ljeta, niste jedini. Za mnoge ljude ljeto ima nostalgičnu i emocionalnu težinu, govore psiholozi. “Kad...
- Advertisment -