Uskladite osobne i poslovne vrijednosti na Akceleratoru za poduzetnice

Imate novog poslovnog partnera/partnericu ili zaposlenika/zaposlenicu i znate da nešto ne “štima” u vašem odnosu, ali niste sigurni što? Radi se o tome da se vaše osobne i poslovne vrijednosti vjerojatno ne poklapaju. Naše nas osobne vrijednosti vode kroz život i skloni smo unositi ih u posao, bili mi toga svjesni ili ne. Zato je dobro što prije ih osvijestiti i koristiti u poslovanju.

Snažna poveznica osobnih i poslovnih vrijednosti

Predstavljamo vam Akcelerator isključivo za WiA članice koji će vam pomoći u uvođenju reda i uspostavljanju sustava. Slijedi online edukacija na temu Osobne i poslovne vrijednosti, 7. lipnja, a prijave su još uvijek otvorene na linku.

Postoji snažna veza između tih osobnih i poslovnih vrijednosti. Vrijednosti koje pojedinac donosi u radno okruženje mogu utjecati i na kulturu te uspjeh organizacije. Kada su osobne i poslovne vrijednosti usklađene, to može rezultirati zadovoljstvom te većom motivacijom i produktivnošću. Zato se tome mora težiti, a ovaj Akcelerator izvrsna je prilika.


Pročitajte više: Kreće novi ciklus Akceleratora, samo za poduzetnice koje misle ozbiljno


Učite od vrhunske stručnjakinje

Nakon osnovne teorije i promišljanja o temi vrijednosti polaznici će za sebe izraditi Mapu svojih poslovnih vrijednosti. Nakon toga će se raditi Mapa vrijednosti i osnovnih postulata firme, odnosno branda kojeg vode te će dobiti upute kako će to konkretno moći koristiti u poslovanju.

Predavačica na edukaciji je Sanja Varlaj, stručnjakinja za marketing, PR, prodaju i business management. Varlaj ima više od 20 godina radnog iskustva u B2C i B2B sektoru. Svoju je dugogodišnju karijeru gradila u renomiranim hrvatskim i multinacionalnim kompanijama s edukacijama u europskim obrazovnim institucijama. Varlaj posjeduje iskustvo u savjetovanju kod pokretanja ili reorganizacije poslovanja, zapošljavanju, te analizi tržišta. Također je i predavačica na Poslovnom veleučilištu u Zagrebu gdje drži kolegij Poslovni marketing studentima diplomskih studija Marketinga i Komunikacija.

Akcelerator se sastoji od devet online edukacija koje se održavaju jednom mjesečno, u trajanju od tri sata i pauzom od deset minuta. U cijenu svake edukacije uključeno je i sat vremena savjetovanja s predavačicom.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

početak jeseni savjeti

Teško vam pada početak jeseni? Niste jedini. Evo kako izdržati kraj...

Ako osjećate psihološki pad na kraju ljeta, niste jedini. Za mnoge ljude ljeto ima nostalgičnu i emocionalnu težinu, govore psiholozi. “Kad...
- Advertisment -