Liani Keserić potvrđen novi mandat na čelu Raiffeisen banke

Liani Keserić ovog je mjeseca potvrđen novi mandat na funkciji predsjednice Uprave jedne od vodećih banaka u Hrvatskoj. Iza sebe ima dva uspješna mandata na čelu Raiffeisen banke, a sada je spremna za treći.

Banku je uspješno vodila i pri prelasku na euro

Liana Keserić započela je karijeru u Raiffeisen banci, u tadašnjem Sektoru transakcijskih poslova. Ubrzo preuzima prvu menadžersku poziciju kao voditeljica Odjela odnosa s klijentima za transakcije poslove. Godine 2015. pridružuje se Upravi RBA kao nadležna osoba za IT, Sigurnost, Operativne servise, Upravljanje procesima i projektima te Nabavu i opće poslove.

Kad je 2020. godine prvi put izabrana za predsjednicu Uprave RBA, postala je prva žena na toj poziciji u jednoj od velikih banaka u Hrvatskoj. Treći mandat samo potvrđuje Lianinu uspješnost na čelu Raiffeisen banke, na kojem je bila i tijekom najvećeg projekta banke u njezinoj povijesti – prelasku na euro.

20 godina iskustva u jednoj od najvećih banaka

„U RBA sam više od 20 godina. Tijekom tri desetljeća rada u ovoj banci, vrlo sam detaljno upoznala sve segmente poslovanja i organizacije. Svjedočila sam rastu, sistemskim, sveobuhvatnim promjenama i tehnološkim iskoracima koje smo uvijek radili među prvima na tržištu. Od samih početaka naše banke u Hrvatskoj gledala sam kako RBA raste u respektabilnu financijsku instituciju kojoj klijenti vjeruju i uz koju ostaju svih ovih godina. Zahvalna sam na povjerenju koje mi je još jednom ukazano u trenutku u kojem obilježavamo velikih 30 godina i kad smo timski, tehnološki, znanjem i poslovanjem snažniji nego ikad“, izjavila je predsjednica Uprave RBA.

U središtu njezinog novog mandata ostaju zadovoljstvo klijenata i briga za djelatnike, koji su u srži poslovanja Raiffeisen banke u Hrvatskoj.

Foto: Raiffeisen banka

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

početak jeseni savjeti

Teško vam pada početak jeseni? Niste jedini. Evo kako izdržati kraj...

Ako osjećate psihološki pad na kraju ljeta, niste jedini. Za mnoge ljude ljeto ima nostalgičnu i emocionalnu težinu, govore psiholozi. “Kad...
- Advertisment -