Je li kava u vašoj jutarnjoj rutini kad se spremate na posao?

Kakva je vaša jutarnja rutina kad se spremate na posao? Uvijek žurba, sve u zadnji čas ili više volite uzeti vremena za početak dana? Jedno je sigurno, gutljaj i miris kave podiže raspoloženje, razbuđuje i kreće priprema za sve što dan nosi.

De’Longhi, poznati talijanski brend koji na tržište donosi revolucionarne aparate za kavu visoke tehnologije poziva vas da promijenite svoj doživljaj kave.

Prvi korak u promjeni

Rivelia, novi i potpuno automatski aparat za kavu iz De’Longhi obitelji pretvara zrno kave u šalicu, ali podiže iskustvo kave na novu razinu jer nudi dosad neviđenu personalizaciju. Upravo se novom tehnologijom i značajkama razlikuje od tradicionalnih aparata za kavu.

To za vaše jutro znači da će vas u svakom trenutku čekati spreman napitak od kave baš onakav kakav preferirate.

De’ Longhi aparat za kavu Rivelia

Pročitajte više: Proljeće kao stvoreno za afterwork druženje! Ovo su top lokacije


Promijenite svoj doživljaj kave uz novi De’ Longhi aparat za kavu

Uređaj dolazi s dva spremnika za zrna kave i tako omogućuje lako prebacivanje između različitih zrna. Bilo da žudite za snažnim notama tamno prženih zrna ili delikatnim okusima svijetle mješavine zrna, možete s lakoćom napraviti promjenu.

Dodirni zaslon u boji i interaktivna animacija vodi vas kroz odabir vaše omiljene kave. Možete kreirati svoj korisnički profil i time prilagoditi napitke svom ukusu. Obećajemo, tehnologija vas ni ovdje neće razočarati, a aparat će vam čak uputiti i nekoliko riječi na zaslonu za potpuno iskustvo.

Dizajnirana da redefinira umjetnost pripremanja kave, Rivelia utjelovljuje De’Longhijevu predanost izvrsnosti i inovacijama u svakom aspektu svog dizajna i funkcionalnosti. Svojom elegantnom estetikom, intuitivnim sučeljem i vrhunskom izvedbom postavlja novi standard za kućne automatske aparate za kavu.

Može se pohvaliti osvojenom IF Design Award nagradom u tri kategorije i Red Dot nagradom za dizajn. Ove nagrade, kao priznanje izvrsnosti u dizajnu i inovacijama, naglašavaju predanost De’Longhi brenda da stvara iznimne proizvode koji podižu korisničko iskustvo i estetiku.

De' Longhi aparat za kavu Rivelia
De’ Longhi aparat za kavu Rivelia

Istražite veliki izbor napitaka od kave i mlijeka

Rivelia aparat s LatteCrema Technology automatski priprema do 16 napitaka od kave i mlijeka. Samo jednim dodirom uživajte u izvrsnom Flat White napitku ili pjenastom cappuccinu s finom bogatom pjenom. IOsim toga postoji i opcija s ručnim pjenjačem mlijeka i 8 automatskih napitaka od kave.

De' Longhi aparat za kavu Rivelia
De’ Longhi aparat za kavu Rivelia

Za više informacija o aparatu za kavu Rivelia i drugim De’Longhi proizvodima posjetite poveznicu. 

Foto: De’Longhi / Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

početak jeseni savjeti

Teško vam pada početak jeseni? Niste jedini. Evo kako izdržati kraj...

Ako osjećate psihološki pad na kraju ljeta, niste jedini. Za mnoge ljude ljeto ima nostalgičnu i emocionalnu težinu, govore psiholozi. “Kad...
- Advertisment -