Misli more predstavit će se na Hrvatskim Danima Male Brodogradnje

Uskoro dolazi 15. izdanje Hrvatskih dana male brodogradnje i turizma / Croatia Nautic Show. Ova se manifestacija održava već godinama, a predstavlja najatraktivnije i najbolje domaće i inozemne nautičke i turističke proizvode.

Misli more – prezentacija za mlade

Pozivamo Vas na prezentaciju u organizaciji tvrtke Misli more, 14. travnja u 11 sati i 30 minuta u sklopu Hrvatskih Dana Male Brodogradnje u Marini Kaštela.

Prezentacija će okupiti studente Pomorskog fakulteta u Splitu te Erasmus studente i predstaviti hrvatsku nautičku industriju, mogućnost za rad u nautičkoj industriji te naposlijetku odabrane tvrtke iz hrvatske nautičke industrije i mogućnost zaposlenja.

“Radujemo se Vašem dolasku te zahvaljujemo na podršci u daljnjem podizanju osviještenosti zapošljavanja mladih u nautičkoj industriji,” poručuju iz Misli More.


Pročitajte više: Ana Čalić pokrenula zajednicu za nautičku industriju Misli more kojom planira zadržati mlade u Hrvatskoj


Misli more je platforma s naglaskom na nautičke teme te je edukativnog i promotivnog karaktera. Platforma je interdisciplinarna te teži zbližiti iskustvo i mladež.

Poznajete li mlade ljude kojima treba više informacija o nautičkoj industriji, traže zajednicu unutar nautičke industrije i plave ekonomije i/ili su otvoreni za suradnju?

Slobodno ih uputite na prijavnicu koju možete pronaći na ovoj poveznici.

Više o platformi Misli More možete doznati na njihovoj službenoj stranici.

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

zeleni čaj ljekovitost

Što se dogodi u vašem tijelu kad pijete zeleni čaj?

Istraživanja pokazuju da bi zeleni čaj mogao biti jedan od najzdravijih napitaka koje možete piti. Stručnjaci su otkrili sve prednosti konzumacije...
- Advertisment -